Jukka Lehtosen kotisivun omat artikkelit ovat täällä

Jukka Lehtosen kotisivun omat artikkelit ovat täällä

Valitse etsimäsi aihe oikean palstan luettelosta tarvittaessa sitä laajentamalla. Kotisivujen osoite on http://lehtonenjukka.wix.com/koti

Suomen tulevaisuus, osa 2

Talouselämän sekasorto


 

Profetioiden mukaan maailma näkee muutaman lama-aallon (mm. mahdollisesti seuraavan syksyllä 2012) ennen lopullista sekasortoa. Tästä olemme saaneet jo esimakua USA:n pankkikriisistä ja EU:n hätätoimenpiteistä Kreikan (ja ehkä pian Espanjan, Portugalin ja Italian) holtittoman taloudenpidon seurauksina. Lopullinen maailman talousjärjestelmän horjuttava lama alkaa Euroopasta, leviää Japaniin ja sitten USA:han.

 

Totaalisen laman ja ehkä samanaikaisten luonnoskatastrofien seurausten hoidon aiheuttama ylivoimainen taakka sotkee myös maailman valtapoliittiset suhteet. USA:n johtoasema, EU:n toimintakyky ja sotilasliittojen toimintamahdollisuudet luhistuvat ja tilaisuuttaan odottaneet muut mahtitekijät alkavat muuttaa maailmaa.

 

Lama pysäyttää talouselämän ja aiheuttavat laajalti huikean ruoan hinnan nousun, nälänhätää ja levottomuuksia.

 

Sekasorrosta selviytymiseksi perustetaan lopulta uusi maailmanlaaja sähköinen valuutta, johon ilmeisesti liittyy myös se paljon puhuttu pedon merkin käyttöönotto.

_____________________________________________________________________________

*1 David Wilkerson, kirjasta nimeltä Näky vuodelta 1973

"At most a few more fat flourishing years, and then an economic recession that's going to affect the life style of every wage-earner in the world. The world economists are going to be at loss to explain what's happening. It's going to start in Europe, spread to Japan and finally to the United States ."

_____________________________________________________________________

*2 John Paul Jacson – Yliluonnollista! –ohjelmassa TV7:ssä 2010

Talousnäkyjä (USA:ssa): Korruption lisääntyminen, Syksyllä 2009 aloitettu taloudellinen tukiohjelma ja uudet ohjelmat, jotka häiritsevät taloutta vielä enemmän ja joihin sisältyvä yllätystekijä ei auta taloutta ollenkaan. Eräs mies valitaan tilanteen pelastajaksi, hän itse näkee itsensä pelastajan, jonkinlaisena vapauttajana. Hän asettaa USA:n taloutta vahingoittavia ohjelmia. Niiden on tarkoitus auttaa ihmisiä, mutta niin ei käy. Vuosi 2010 tulee olemaan vaikea, erityisesti loppuvuodesta . Enkeli sanoi syvällä voimakkaalla äänellä kolmasti ”Vuoden 2012 murheet”. (tähän viittaan johdantokappaleessa)

____________________________________________________________________

*3 Keijo Kyllönen, Sana Suomen kansalle 2010

(Tätä nimenomaista profeettaa en vielä ole uskaltanut pitää varmasti luotettavana, jotkut aikamäärä­ilmoitukset eivät ole toteutuneet. Kuitenkin sama perussanoma toistuu useissa muissakin profetioissa)

 

Lama on jo ohitse, te rikkaat huudatte lehtien palstoilla, mutta hengeltänne köyhät. Minä sanon, ettei lama ole vielä, edes alkanut. Te tulette näkemään, mitenkä minä vaihdan osanne, te rikkaat. Te menette illalla maata ja heräätte vieläkin kurjempana, kuin ne joita riistitte rikastuaksenne. Kun minä siunasin teitä runsaalla yltäkylläisyydellä, kiitittekö minua? Ette! Te ylvästelitte sillä että olitte omin käsin ja omalla viisaudellanne, kaiken saavuttaneet. Ylvästelynne muuttuu vaikeroinniksi ja ne rikkaudet jotka ylvästellen väititte saavuttaneenne, Minä tempaan kädestänne pois ja heitän köyhille ja kurjille, joita riistitte. Ehkä he osaavat kiittää Minua!

 

Te luotatte rahaan mutta ette minuun. Minä tulen kaatamaan tämän epäjumalanne . Täytättekö vatsanne rahalla, sinä päivänä kun ette voi ostaa ruokaa, koska sitä ei ole. Ja silloin kun sitä on, koiniks mitta ohria maksaa denarin (Raamatussa päiväpalkan suuruus). Kuitenkaan eivät minun omani näe puutetta, sillä Minä olen luvannut pitää heistä huolen ……

 

Te tulette näkemään että minä olen edelleen. Minä olen. Minä olen ikiaikojen Jumala. Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Minä tulen suorittamaan maassanne elonkorjuun. Katso! Elonkorjuun määräviikot ovat alkamassa. Suuri sotajoukkoni on lähtenyt Poikani johdolla, suorittamaan elonkorjuun. Tämä on viimeinen tilaisuutenne tarttua kiinni armooni ja Poikani sovitustyöhön . Sadonkorjuun jäljessä kulkee vainot ja morsian tullaan kullan tavoin puhdistamaan.

____________________________________________________________________

*4 Anne Colling-Rautiaisen unia, ilmestyksiä ja sanomia 7.1.2008

Näen miten samaan aikaan ympäri Eurooppaa talous- ja hallintokeskukset, suuret rakennukset ovat taloudellisen tuhon partaalla . Huippukoneistot, yhteiskunnan tukipilarit romahtavat maan tasalle. Niiden organisaatiot ovat joutuneet sekasortoon. Syynä ovat suuret maailmanlaajuiset (luonnon ja/tai sodan ) katastrofit , jotka ovat vieneet finanssiyhtiöt, vakuutus- ja pankkimaailman vararikkoon. Seuraa konkurssiaalto, raha alkaa loppua ja rikollisuus kasvaa räjähdysmäisesti .

_____________________________________________________________________________

*27 Anne Lindell elokuussa 1997

Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990-luvun alussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia , jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talous­pohjaansa.

 

Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikkialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolais­ongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa.

 

Myrskyt ja tulvat


 

Tämä aihepiiri on myös jo toteutumassa silmiemme edessä.

 

Nämä luonnonilmiöt myös ääri-ilmiöineen ovat alkaneet jo viimeisen kymmenen vuoden aikana tulla niin tutuiksi ja tavanomaisiksi, että alamme jo sokeutua sille asialle, että ne ovatkin jotain poikkeuksellista ja uutta historiassa. Myrskytuulet ja sateet ovat viime vuosikymmenenä voimistuneet useita kertaluokkia voimakkaammiksi kuin vielä 1900-luvun loppuvuosikymmeninä ja esiintymistiheydet kasvaneet surullisin inhimillisin seurauksin, nyt etenkin tulvat Keski-Euroopassa (tätä kirjoittaessani jo toisen kerran etenkin Puolaa piinaten) ja pyörremyrskyt etenkin Kaukoidässä ja Meksikonlahdella.

 

Myrskyt ja tulvat ovat toki inhimillisesti katsottuna selitettävissä ympäristötekijöiden muutosten seurauksena, mutta raamatullisesti arvioiden niiden syntyolosuhteiden muodostuminen on ennen kaikkea syntisen (itsekkään) ihmisen toiminnan seurausta.

 

Pohjoismaista etenkin Etelä-Ruotsi on ollut Atlantilta tulevien tuhomyrskyjen kohteena m. v. 2004 ja v. 2006. Suomessa rankkasateet ovat aiheuttaneet ensimmäisiä poikkeustulvia esim. Vantaanjoella v. 2004, Lapissa v. 2005.

 

On huomattava, että profetioiden ilmoittamat tulevat suurtuhot kohdistuvat erityisesti jumalattomiin heidän puhuttelemisekseen ja ylpeyden murtamiseksi. Omiaan (ns. morsiusseurakuntaa) Jumala lupaa suojella tuholta, mutta ei ahdistuksilta tai vainoilta.

__________________________________________________________________________

*4 Dr. Samuel Doctorian 20.6.1998 Patmos saarella

(Tämä koko maailmaa koskeva profetiakokonaisuus on yksi luotettavimmiksi arvostamistani, seuraavassa lyhyt katkelma sen Eurooppaa koskevasta profetian osuudesta)

 

Sitten yksi enkeleistä, jolla oli siivet, näytti minulle Euroopan laidasta laitaan, pohjoisesta aina alas Espanjaan ja Portugaliin asti. Kädessään hänellä oli punnitusvaaka. Minä näin hänen lentävän Euroopan ylitse ja minä kuulin hänen sanovan nämä sanat: "Olen surullinen. Olen surullinen. Epävanhurskautta! Epäpuhtautta! Epäjumalisuutta kaikkialla Euroopassa! Synnin mitta on kohonnut taivaaseen asti! Pyhä Henki on murheellinen." Minä näin Euroopan jokia tulvivan ja peittävän miljoonia koteja ja miljoonia ihmisiä hukkui (ei ole vielä toteutunut näin tuhoisana)...(tästä on poistettu pieni katkelma maanjäristyksiä koskevaa tekstiä, esitetään ko. luvussa)

 

Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa .

 

(Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa .)

 

Minä olin kauhistunut kaikista näistä uutisista ja minä sanoin: "Herra miten käy sinun omien lastesi?" Enkeli sanoi:" Minä valmistan heitä ja he tulevat odottamaan Herransa tulemusta ja ilmestystä. Monet (uudestisyntymättömät) huutavat minun puoleeni noina päivinä ja minä pelastan heidät. Minä olen tekevä mahtavia ihmeitä heille ja he tulevat näkemään minun voimani ." Näin siis suuren hävityksen keskellä on myös oleva suuri Jumalan armo (kutsu uudestisyntymiseen) näille kansakunnille. Minä olin onnellinen siitä, että Jumalalla on suojelus ja varjelus omia lapsiaan varten.

________________________________________________________________________________

*5 Jukka T. Niemisen ns. Kouvolan profetia 1990.

(Toinen toimintansa perusteella hyvin luotettavaksi arvostamani profeetta)

 

Myrskyn ensimmäinen kohina kuuluu, mutta älkää peljätkö, sillä tuossa myrskyssä jumalattomat saavat rangaistuksen, minun omani saavat siunauksen ja minun Isäni on näyttävä voimansa. Tuo myrsky tulee suunnasta, joka on lännen ja luoteen välinen. Se tulee teidän maahanne tuosta suunnasta (Islantiko?). Ja tuo myrsky menee ympäri koko maanpiirin. Tuon myrskyn kaltaista myrskyä maanpiiri ei ole koskaan kohdannut . (Tästä voitaneen päätellä, että tämä superhurrikaani tms. syntyy muualla ja jatkaa kulkuaan ympäri maapallon osuen matkalla myös Ruotsiin ja Suomeen. Sen synnyn taustalla lienevät suuret muutokset ilmakehässä, esim. suuret tulivuorenpurkaukset)

 

Te tulette näkemään kuinka vesi nousee meressä, järvessä, joessa kolme jalkaa . Joutomaa menee mereen .(samanaikaisestiko?) Te näette taivaalla tulisia palloja, veren­punaista savua. Jumala järkyttää taivaan ja maan voimia. (Vaikuttaa esim. tulivuorten purkauksilta., havainnot ilmeisesti kuitenkin Suomessa)

 

Te tulette näkemään kuinka maa repeää (tapahtuu siis samanaikaisesti myös maanjäristys, katso alla ao. luku). Mutta lapseni, älkää peljätkö, sillä Minä pidän omistani huolen. Tuo myrsky tulee yli Ruotsin. Myrskyssä tuhotaan Göteborg . Jumala on kätensä hipiään piirtänyt 12 suoja-aluetta (ns. morsiusseurakuntaa varten). Kahdeksan muuta kaupunkia Ruotsissa kokee vakavia vaurioita.

 

Teidän omassa maassanne, tässä lumen ja jään heimon maassa, Minä tuhoan kaupunkeja, mutta jokaiseen kaupunkiin Minä olen piirtänyt 12 suoja-aluetta. Minä suojelen omani. Minä tuhoan Helsingin , 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Turun , 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Lahden, 12 suoja-aluetta. Tampereesta puolet , 12 suoja-aluetta. Mikkelistä kolmannes, 12 suoja-aluetta. (Myrsky kulkee siis Etelä-Suomen poikki tuhoten suurimmat kaupungit hyvin perusteellisesti jatkaen matkaa Venäjän puolelle.)


 

*6 Juha R 2003

Näin pyörremyrskyn lähestyvän Suomea. Monet olivat varoittaneet sen tulosta, mutta kukaan ei ollut ottanut varoituksia kuuleviin korviinsa . Kun pyörremyrsky sitten iski koko voimallaan, se sai hirvittävää tuhoa aikaiseksi. Talot ja autot lähtivät pyörteen mukana kiertymään yläilmoihin. Kaikki ulkoinen turva riisuttiin ihmisten yltä. Samalla kun pyörremyrsky osui heihin, niin monet alkoivat huutaa Herran nimeä. Osa ei osannut muuta kuin kyyhöttää kotinsa raunioilla. He olivat ikään kuin kohmeessa, kunnes heidät kannettiin lämmittelemään ihmisten keskelle. Näin suuria ryhmiä ihmisiä, jotka olivat kokoontuneet yhteen. Näiden ryhmien keskelle tuotiin kohmettuneet sulamaan.

 

Samalla, kun talojen katot repeytyivät ihmisten yltä, he tulivat paljastetuksi jumalansa edessä. Totuus paljastui kaikkien silmien nähdä, koska ei ollut enää seiniä suojana. Osa ihmisistä yritti häpeissään piiloutua maan alle siinä kuitenkaan onnistumatta. Rahat lentelivät kuin höyhenet tuulessa. Monet itkivät avoimesti tyhjää elämäänsä. Aloin rukoilla ja näky jatkui. Ihmiset, jotka olivat kokoontuneet yhteen, alkoivat rukoilla. Valtavia tulisoihtuja paloi joka puolella.

 

Yht' äkkiä, ilman mitään ennakkovaroitusta, imaistiin valtaisat tulisoihdut taivaaseen savuineen päivineen. Siihen näkyni loppui.


 

*7 Matti Keränen, talletettu profetia1930-luvulta

(Huomaa ajankohta! Tässä profetiassa ilmoitetaan ensin tarkkaan talvi- ja jatkosodan syttymiset ja sotien jälkeinen pitkä hyvinvoinnin jakso)

 

Seuraava kertomus on kierrellyt suvussani aina 1930 -luvulta lähtien. Tämän profetian näkijän henkilöllisyydestä en ole aivan varma, mutta isäni oli tutustunut vuosi­kymmeniä Himalajalla - nykyisen Sikkimin alueella - vaikuttaneeseen lähetys­saarnaajaan, jolta tämä näky lienee peräisin.

 

(Huomaa, että tämä on paljon jälkikäteen muistiin merkitty, siis se voi olla yksityiskohdissaan ehkä värittynyt enemmän tapahtumien mukaiseksi)

 

”Katselen Suomen karttaa. Koko ympäristö peittyy savuun, tuleen, pauhuun ja sodan ääniin . Kun savu haihtuu ja melu laantuu, puuttuu Suomelta Kaakkois-Suomi Viipuria ja Sortavalaa myöten. Myöskin Suomen selästä napapiirin tienoilta on viety suikale pois.(Talvisota)

Pienen tovin kuluttua alkaa sama pauhu ja melu uudestaan . Ensiksi Suomi palautuu ennalleen ja saa edellä menettämänsä alueet takaisin. Lisäksi Suomi levenee itään ja kaakkoon suurmatkan.

 

Kohta taaskin palaavat kahden edellisen kerran äänet ja savut. Oikein kovan jyminän ja moottoreiden surinan päätyttyä loputtomaan ukkosenjylinään kaakossa, näkyy maamme taaskin silpoutuneena. Nyt puuttuu ensimmäisen sodan jälkeisten menetysten lisäksi Suomen oikeanpuoleinen käsivarsi Petsamo.(Jatkosota)

 

Sitten seuraa miltei loputtoman pitkä rauhan, kukoistuksen, työnteon, rakentamisen ja vaurastumisen kausi. Maamme ei ole koskaan aiemmin saanut maistaa aineellista kukoistusta niin paljoa kuin nyt tässä vaiheessa. (Ajanjakso 1950...1990...?)

 

Mutta nyt taaskin palaavat nuo kauheat sodan (kaltaiset, sitä muistuttavat) äänet. Koko Suomen etelärannikko alueeltaan Loviisa, Lahti, Riihimäki, Karjaa peittyy tuleen ja savuun. Helsingin keskeltä kohoaa liki taivaisiin saakka ihmeellinen pilvi. Se välähtelee, salamoi, jylisee, ukkostaa ja pyörteilee kuin suunnaton pyörremyrsky .

 

Pilvi häviää noin viikossa. Kaikki pilven sisällä on lyöty matalaksi. Missään ei näy ihmisiä eikä elämää. (Tämä ei siis ole sodan kuvausta, vaan sopii paremmin edellisen profetian kaltaiseen luonnonilmiöön)

______________________________________________________________________________________

*26 Tuuli Rintanen 18.8.2011

"Minä, Elävä Jumala, annan tulvan tulla yli maan, enkä Minä aikaile. Minun varastoistani ei puutu rakeita. Käytän sinua varoittaakseni omiani. Sataa päivin, öin. Lakkaamaton sade. Vilja menee piloille, pellot kastuvat. Kerätkää laareihin, minkä saatte. Ehtimättä kuivata kotianne t ulee myrsky , ensimmäistä pahempi. Se huuhtoo kadut, tiet. Se tunkeutuu asuttuihin taloihin vahingoittaen niitä. Ottakaa vesipumput ajoissa, varautukaa. Minä säälin omiani, enkä tahdo heitä vahingoittaa. Etsikää suoja rajua myrskyä varten. Tulette saamaan apua taivaasta. Älkää odottako, että toisen kerran ilmoitan varoituksen. Ryhtykää suojelemaan itseänne ja omaisuuttanne. Viesti, jonka lähetän palvelijattareni kautta, on tosi. Varautukaa pahimpaan. Minä pidätän pöydän antimet. Lisätkää varastojanne aina kuudenteen viikkoon asti.

 

Minä sen teen, Minä Herra, kaiken, minkä olen puhunut palvelijattareni suun kautta. Ottakaa vaarin tästä sanasta ja suojautukaa. Amen."

 

Maanjäristykset


 

Voimakkaiden maanjäristysten esiintymistiheys on ollut valtavassa kasvussa jo koko 1900-luvun. Aikaisempina vuosisatoina tuhoisia maanjäristyksiä (luokkaa >7 R) esiintyi vain yhden käden sormin laskettava määrä. Nyt luku on jo useissa kymmenissä ja jopa sadoissa. Tänään yli 6 R järistyksiä esiintyy jo viikoittain, etenkin Tyynen valtameren Aasian puoleisella reunalla, mutta myös ympäri maapallon ja yhä harvinaisemmissa paikoissa.

 

Luonnonmullistusten tapahtumasarjan lopunajallisena sanomallisena alkupisteenä voidaan omasta mielestäni pitää jouluna 2006 yli koko maailmaan kantautunutta ”Jumalan pasuunan” ääntä, tsunamia. (viittaan tällä Samuel Doctorianin profetian 1998: "Minä olen Aasian enkeli," hän sanoi. Hänen kädessään minä näin valtavan suuren pasuunan, johon hän on puhaltava koko Aasian ylitse. Mitä ikinä tämä enkeli sano,o se on tuleva tapahtumaan. Miljoonat tulevat kuulemaan mahtavan Jumalan äänen .”. Koko maapallo kuuli hetkessä tästä suunnattomasta tuhosta)

 

Luuk. 21: 11 ja joka puolella on suuria maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistuttavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä.

 

Profetioiden mukaan maanjäristykset edelleen voimistuvat, mm. Australia tulee vajoamaan osittain mereen, Keski-Amerikassa valtameriä nyt erottava kannas aukeaa Meksikon kohdalta ja Brasiliassa tapahtuu suuri vajoama Amatsonin seuduilla, Euroopan suurkaupungit kärsivät suuria tuhoja ja Suomeenkin repeää pitkä kuilu. Salpausselän linjan suuntaisesti. Tapahtuvatko nämä samanaikaisesti vai erillisinä tapahtumina? Sitä Profetia ei kerro, mutta esimerkiksi...(kuva poistettu) Tällaisten jättimäisten järistystensarjan synnyttäjän saattaisi olla myös v. 2029 ja v. 2036 maan erittäin läheltä (vain 30 000 km, kun kuun etäisyys on 384400 km) sivuuttava 270 m halkaisijainen asteroidi Apophis suuren vetovoimavaikutuksensa ansiosta. (ellei sitten peräti törmää laskennallisesti 80000 Hiroshiman pomminsuuruisella räjähdys­vaikutuksellaan).

 

Eurooppa

 

*4 Dr. Samuel Doctorian 20.6.1998 Patmos saarella

Yhtäkkiä minä kuulin, että koko Euroopassa on maanjäristyksiä . "Maissa missä ei tavallisesti ole ollut maanjäristyksiä, tulee niitä nyt olemaan," sanoi Enkeli. Ja yhtäkkiä näin hengessäni kuinka Eiffel-torni Pariisissa kaatui jytisten alas maahan (tätä on ennustettu muissakin profetioissa eräänä selkeänä merkkinä). Suuri osa Saksaa tuhoutui. Mahtavassa Lontoon kaupungissa näin tuhoa kaikkialla . (Tämä on taas vähäinen katkelma koko maapalloa koskevasta viiden enkelin näystä)

 

Suomi (ja pohjoismaat)

 

*5 Jukka T. Niemisen ns. Kouvolan profetia 1990.

(tästä oli jo aiemmin myrskyä koskeva lainaus)

 

Ja katsokaa Minä taivutan tätä maata, niin kuin talon emäntä taivuttaa leipää (kaksinkerroin!) . Ja te tulette näkemään murtuman yhdessä kohden tätä maata. Ja se alkaa Nastolan eteläpuolitse. Se ohittaa Kouvolan. Se ohittaa Luumäen etelästä. Se menee Lappeenrannan lähelle. Kääntyy 90 astetta oikealle ja menee läpi Ylämaan. Jatkaa idän puolelle matkaa. Ja tuon repeämän, niin kuin suuren vaon, leveys on yksi vakomitta (192 m) ja rajan toisella puolella sen leveys kolminkertaistuu.

 

Minä suojelen teidät, Minä suojelen omani. Ja katsokaa, Minä rankaisen tällä tavalla tätä kansaa. Vaikka Mooses ja Samuel rukoilisivat minun edessäni, Minä en tunne armoa, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan. Ja tämä kansa polvistuu Herran eteen ja sen jälkeen Isä voitelee tämän kansan, laskee Henkeään tämän kansan päälle. Ja te olette saava voiman korkeudesta.

 

Ja katsokaa Minä lyön idän maata, suurta idän maata kuumalla ruoskalla. Ja siellä on oleva ruumiita samalla tavalla kuin lantaa on pellolla. Niitä ei ehditä haudata. Tulee suuret koneet, jotka tekevät joenuoman kaltaiset haudat. Ruumiit pannaan sinne, valkeaan multaan joka estää hajun, multaa jossa ruusu kukkii.

 

Ja silloin Minä sanon idän faaraolle (vertaus israelilaisten lähdölle Egyptistä Mooseksen johdolla): "Anna tänne!" käskysanan, Minä otan omani. Ja minä tuon Jaakobin idästä. (Jaakob oli se, joka muutti Egyptiin Joosefin perässä. Kyseessä on siis Venäjän juutalaisten muutto Israeliin, joka toteutuu vihdoin täysimääräisenä)

_____________________________________________________________________

*8 Ari Dyster: Vaasassa 2010

(Onko vuosiluku näyn saajan omaa tuotetta? Itse pidän ajankohtaa vielä liian aikaisena)

 

Näin sanoo Herra Israelin Jumala, minä annan tulla tänä vuonna tähän maahan suuren maanjäristyksen, koska tämä kansa on hyljännyt minut ja on kääntänyt selkänsä minulle. Minä otan pois teiltä teidän turvanne, johon te turvaatte, tämän hyvinvoinnin, ja silloin te käännytte etsimään minua, sanoo Herra Israelin Jumala.

 

Ja nyt te minun omat lampaani, kerätkää neljän viikon kuivamuonatarpeet kukin kotiinsa, sillä hetkessä kaupat tyhjätään, mutta minä pidän teistä huolen sanoo Herra. Älkää peljätkö, minä olen teidän kanssanne ja varjelen teidät, sanoo Herra Israelin Jumala.

 

Koska tämä kansa ei tahdo kääntyä minun puoleeni hyvinä aikoina, niin minä Herra laitan sen polvilleen, jotta minä voisin pelastaa teitä te Suomen kansa.

_______________________________________________________________________________

*9 Mirka Nurkan unisanoma 25.12.2008

(Henkilö löytyy mm. Facebookista)

 

Illalla olin rukouksessa ennen nukkumaanmenoani ja sain sanan: Kartta. Jäin ihmettelemään, mikä ihmeen kartta? Pyysin Herraa antamaan tähän selityksen. Silloin en kuitenkaan saanut mitään ja kävin nukkumaan.

 

Havahduin tietoisuuteen, vaikka olin, niin uskon, täydessä unessa. Tämä asia, jonka Herra näytti, oli selkeä, kuin olisin ollut hereillä näkemässä ja keskustelemassa jonkun kanssa. Se tuli aivan kesken unieni. Se kesti vain hetken, mutta vieläkin voin nähdä sen sieluni silmin: Maailman kartta taulukehyksissä; ei yksittäisiä maita, vaan monia maita, niin kuin niillä ei olisi ollut rajojakaan. Minulle sanottiin: "Tulee suuri maanjäristys, joka koskettaa Suomeakin." Sitten näin numerot 24.11 . Siis ajankohta tuolle tapahtumalle (mahdollinen tulkinta)? Näin käsitän. Ei mitään vuosilukua kuitenkaan.

 

(Seuraava on näkijän tulkintaa:) Olin ihmeissäni, sillä Herra ei käsitykseni mukaan ilmoita meille tarkkoja aikoja tulevista . Niinhän Raamattukin sanoo, ettei meidän tule tietää aikoja, eikä hetkiä. Mutta ajan merkkejä kylläkin ja niitä seuraten voimme kyllä nähdä missä ajassa nyt elämme ja mitä on tulossa Raamatun ilmoituksen mukaan. (Matt.24) Ja kuka tietää, minkälaisessa maailmassa silloin elämme, onko uusi maailmanjärjestys (Antikristuksen maailmanvalta) jo täysin vallalla? Tämän kaiken tietää Herra ja hyvä niin. Luottakaamme Hänen Sanaansa ja takertukaamme Hänen armoonsa, kyllä Herra meidät varjelee.

______________________________________________________________________________

*10 Anne Colling-Rautiaisen unia, ilmestyksiä ja sanomia

2.1.2005 näin unen, jossa Suomessa tapahtui jokin valtaisa maajäristystä muistuttava katastrofi. Kaaos oli valtava, ihmiset olivat hysteerisiä ja suuretkin rakennukset olivat kärsineet valtavia vaurioita.

Tässä oli siis joukko luonnonilmiöitä koskevia profetioita, joiden ydinsanoma on mielestäni, että toisaalta Jumalan pitkämielisyys Suomea kohtaan on loppumassa ja jumalattomat saavat ankaran puhuttelun siunausten menettämisen muodossa. Toisaalta Hän rakkaudessaan haluaa vielä kutsua ylpistynyttä kansaa luokseen puhuttelemalla sitä kovilla koettelemuksilla ,ja tarjoamalla ehkä viimeisen etsikkoajan kansalle. Koettelemukset ja niiden kuvaus jatkuu seuraavassa vielä sotien muodossa.

Forgot your password?